Popis hnojiva: Pro zeleninu a kořenovou
zeleninu (brambory, mrkev, řepa, salát, zelí, cibule, česnek, ředkvičky atd.)
Biologicky
aktivní koncentrát huminových látek přírodního původu (10 g/l) (zdroj
huminových látek je rašelina) s minerálním komplexem NPK 4.2-3,0–7,5; pH 5±7
- Poskytuje
rostlinám živiny,
- reguluje vstřebávání živin rostlinami,
- podporuje zakořeňování
sazenic a rozvoj silného kořenového systému,
- zvyšuje produktivitu, podporuje
plodování a zrání,
- zvyšuje odolnost rostlin vůči abiotickému stresu,
- pomáhá
obnovit sílu oslabených rostlin,
- podpora rozvoje a aktivity pozitivních
bakterií v půdě.
Složení:
Celkový dusík (N) 4,2 %
(kombinace amonný, dusičnanový, močovinový)
Celkový fosfor (P2O5) 3,0 %
Celkový
draslík (K2O) 7,5
%
Sušina 22,2
%
Organická
hmota 7,5
%
Hodnota pH 5
- 7
Použití 1)
Aplikujte pomocí postřikovačů GreenOK. Připojte postřikovač k hadici přívodu
vody a stříkejte rostliny, dokud nejsou listy zcela navlhčeny. Nebo
2) zřeďte
50 ml koncentrátu v 10 litrech vody a promíchejte. Výsledným roztokem zalijte
rostliny a půdu jednou za 2 týdny.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci: Výrobek je bezpečný pro lidi a zvířata. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: co nejdříve oko
propláchněte velkým množstvím čisté vody. PŘI POŽITÍ: vyhledejte lékařskou
pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Podmínky skladováni: Vyhněte se dlouhodobému vystavení přímému slunci. Skladovací teplota -0 °C
až +30 °C.
Doba použitelnosti: 5 let od data výroby při dodržení podmínek skladování
Číslo šarže a datum výroby: naleznete na obalu.
Pozor! Huminové
látky máji vysokou biologickou aktivitu. Nepřekračujte doporučené aplikační
dávky.
Základem hnojiva jsou draselné soli humnových kyselin.
Draselné soli huminových kyselin (humát draselný) jsou aktivní složky regulátorů růstu rostlin doporučené pro použití na širokém spektru kulturních rostlin za účelem zvýšení procenta klíčení, posílení růstu a vývoje, posílení imunity rostlin a zvýšení produktivity.
Huminové kyseliny společně s fulvinovými kyselinami (fulvokyselinami ) jsou označovány termínem „Huminové (humusové) látky“.